A munkahelyi étkeztetés nem kell, hogy rossz legyen.

Szponzorált tartalom

munkahelyi étkeztetés

munkahelyi étkeztetés

Hogy felnőttként ki hogy étkezik, az mindig az adott egyén felelőssége lesz – ám a választás lehetőségét meg kell adni, hiszen az mindenkinek jár. Aki a munkahelyén enne, s nem feltétlenül olyan ételeket, melyeket egy közeli cég szállít oda műanyag tárolóedényekben, akkor oda normális munkahelyi étkeztetés fog kelleni! Itt érdeklődhet: http://tsgastro.hu/munkahelyi-etkeztetes/ A TS Gastro képes ezt prezentálni, így ha Önnek erre lenne szüksége, látogasson el a tsgastro.hu weboldalra! Tudni kell azt, hogy a munkahelyi étkeztetés kétféleképpen nézhet ki: az adott munkahely esetében kerül sor olyan főzőkonyha kialakítására, amit aztán a TS Gastro üzemeltet, vagy pedig egy környékbeli helyről szállítja oda a cég az ételt; mind a két megoldásnak megvan a maga előnye, ám tény, hogy kellő létszám esetén a helyi konyha igen sok előnnyel bír. A munkahelyi étkeztetés során, ha Ön a TS Gastroval képzeli el a dolgot, számítani lehet arra, hogy a speciális étkezés kiemelt hangsúlyt kap, mivel ekkor dietetikus állítja össze az ételeket. Mivel a TS Gastro abszolút piaci körülmények között üzemel, így a minőségbiztosítás, a személyes kapcsolattartás nagy szerepet kap a cég üzletpolitikájában. Amennyiben a leírtak szimpatikusak Önnek, keresse fel a korábban már említett honlapot!